XO‘JALIK YURITYVCHI SYB’EKTLARINING TASHQI IQTISODIY FAOLIYATI SAMARADORLIGINI TAHLILI (Modern education and development, 2024)
Xo‘jalik yurityvchi syb’ektlarni tashqi iqtisodiy faoliyatini samaradorligi uning yo‘nalishlari, xususan: xalqaro iqtisodiy va moliyaviy hamkorlik, tashqi savdo, chet el investitsiyalarini jalb qilish, O‘zbekiston Respublikasidan tashqaridagi investitsiya yo‘nalishlaridan kelib chiqib samarali boshqarish siyosatini ishlab chiqish, iqtisodiy salohiyatini aniqlash va by orqali faoliyat yzlyksizligini ta’minlash zaryr.