IQTISODIY TAHLILINI TAKOMILLASHTIRISHDA XALQARO TAJRIBALARNI QO‘LLASH MASALALARI (Modern education and development, 2024)
Mazkur maqolada korxonalar operatsion faoliyati tahlilini tashkil etish xalqaro amaliyotda qoʻllaniladigan CALS texnologiyalarining mohiyati ochib berilgan. Ushbu texnologiyani qoʻllashning amaliy jihatlari va xususiyatlari yoritilgan.