JADIDCHILIK NAMOYONDASI ABDURAUF FITRAT O’ZBEK ADABIYOTIDAGI O’RNI (Modern education and development, 2024)
ushbu   maqola   orqali   jadidchikik  namoyondalari  hayoti, xalqni  ilm va  marifat   yo’liga   yetaklash    yo’lidagi   say harakatlari ,  shuningdek Abdurauf  Fitrat  xalqning   ozodligi va erki uchun qilgan  jasoratlari, milliy  ongni uyg’otishga qaratilgan asarlari haqida so’z boradi.