O‘TKIR HOSHIMOV HIKOYALARIDA MILLIY KOLORITNING MILLIY PORTRETDAGI IFODASI (Modern education and development, 2024)
maqolada O‘tkir Hoshimov hikolarida  o‘zbekona ruh, obrazlarning o‘ziga xos tashqi ko‘rinishi, milliylik kasb etgan xatti-harakatlar vositasida milliy koloritning milliy portretdagi tajassumi tahlil va talqin qilindi.