SHAXS SHAXSNING TUZILISHI VA NAZARIYALARI (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada shaxs haqida tushunchalar. Shaxsning nazariyalari, shaxs shakllanishi va rivojlanishi shaxsning asosiy kontsepsiya va qonuniyatlari umumiy qilib olganda shaxs haqida so'z yuritiladi.