RAQAMLI IQTISODIYOT TUSHUNCHASI AFZALLIKLARI VA AHAMIYATI (Modern education and development, 2024)
Raqamli iqtisodiyot- bu intellektual faoliyat mahsuli hisoblanib, uzoq davrdan rivojlanayotgan murakkab tizim sifatida uning tarkibi texnik, axborot, matematik ta’minotidan iborat bo‘lib real sektorlarning ijtimoiy-iqtisodiy faoliyatini raqamli texnologiyalarini keng qo‘llashga asoslangan tizim hisoblanadi.