INTEGRAL TUSHUNCHASI (Modern education and development, 2024)
Maqolada integral tushunchasi va uning kelib chiqish tarixi haqida batafsil ma’lumotlar keltirilgan .Aniq va aniqmas integrallar haqida batafsil ma’lumot berilgan. Integrallarning bir-biridan farqi aniq misollar yordamida tushuntirilgan. Integral orqali berilgan soha yuzasini hisoblashning metodik usuli misollar orqali to’liq yoritib berilgan.