KIBER MAKON, KIBER TERRORIZM, KIBER ZOʻRAVONLIK(CYBERBULLYING) TUSHUNCHALARINING MOHIYATI (Modern education and development, 2024)
Ushbu  maqolada kiber makon haqida,  kiber zoʻravonlikdan saqlanish, va kiber  terrorizmga qarshi kurashish hamda butun dunyoda global muammo boʻlmish kiber terrorizmning  yuzaga chiqishi haqida yoritilgan.