TALABALARDA KOMMUNIKATIV KOMPETENSIYANI RIVOJLANTIRISH METODIKASI VA INTERAKTIV TA’LIM RESURSLARI ASOSIDA TAKOMILLASHTIRISH (Modern education and development, 2024)
Bugungi kunda ta'lim tizimidagi asosiy maqsad nafaqat bilim berish, balki talabalarda zamonaviy dunyoda muvaffaqiyatli ishlashi uchun zarur bo‘lgan kommunikativ kompetensiyani rivojlantirishdir