VALYUTA BOZORINING SAMARALI ISHLASHI GLOBAL IQTISODIYOTNING BARQARORLIGINI TA'MINLASHNING MUHIM OMILI SIFATIDA (Modern education and development, 2024)
Valyuta bozorlari - bu, talab va taklif asosida shakllanadigan kurs bo’yicha xorijiy valyutalarning milliy valyutaga oldi-sotdisi amalga oshadigan rasmiy markazlaridir