TOPOGRAFIK XARITA YARATISHDA SHARTLI BELGILAR AHAMIYATI (Modern education and development, 2024)
Maqolaning mazmuni shundan iboratki, topografik xarita yaratishda shartli belgilar ahamiyati haqida malumot berib o`tilgan.Shartli belgilarni ahamiyati bu  plan va xaritalarda joy o’byekti va ular to’risidagi tavsilotlarni grafik tasvirlash tizimi.Topografik shartli belgilar tuziladigan xaritani maqsad mazmuniga qarab ishlab chiqiladi.