ZAMONAVIY TURIZM VA UNDA GAT DASTURLARINING OʻRNI (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada turizm va rekreatsiya tushunchalariga ta’rif berilgan. Ularning oʻzaro aloqasi, qaysitushuncha kengroq, qaysi biri torroq ekanligi masalalari yoritilgan.