SONOPULS 490 ULTRATOVUSH QURILMASI VA UNING AFZALLIKLARI (Modern education and development, 2024)
Ultratovush tekshiruvi qo’llanilish sohalari, afzalliklari, foydalanish ko’rsatkichlari va ultratovush apparatining ishlash printsiplari batafsil ishda ko’rib chiqilgan. «Sonoplus 490» markali ultratovush apparati yordamida ultratovush terapiyasining o’tkazilish bosqichlari o’rganilgan.