IMOM AL-BUXORIYNING FALSAFIY QARASHLARI (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada  Abu Abdulloh Muhammad ibn Ismoil ibn Ibrohim al Buxoriyning falsafiy qarashlari batafsil yoritib berilgan .