PEDAGOGIK DASTURIY VOSITALAR (PDV) HAQIDAGI TADQIQOTLAR VA ULARNING TA'LIMDAGI AHAMIYATINI YANADA CHUQURROQ O'RGANISH UCHUN QUYIDAGI JIHATLARGA E'TIBOR BERISH LOZIM (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolamni yozishdan maqsad yosh pedagoglarga kompyuter texnalogiyasini oʻrgatishdir