YASHIL IQTISODIYOTNI BAHOLASH AMALYOTI VA INDIKATORLARI (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada Yashil iqtisodiyotni baholashning komplek ususli,Jahon banki yondashuvi,Yashil iqtisodiyotni baholashda xalqaro tashkilotlarning yondashuvi umumiy va farqli jihatlari,UNEP va yashil iqtisodiyotga o’tishni baholash  tushunchalari keng talqinda yoritiladi.