JIGARSIMON YO'SINLAR SINFI, ASOSIY BELGILARI, MARSHANTSIYANING TARAQQIYOT SIKLI (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada jigarsimon yo'sinlar sinfi, asosiy belgilari, marshantsiyaning taraqqiyot sikli haqida ma’lumotlar keltirilganThis article provides information about the class of liverworts, their main characteristics, and the development cycle of Marchantia.