FUQAROLIK JAMIYATINING TARIXI VA RIVOJLANISHI (Modern education and development, 2024)
Maqolada hozirgi kunda fuqarolik jamiyati, ilk tasavvurlar hamda insonlarning erkin yashashlari, adolat va qonun ustuvorligi haqida fikr yuritilgan. Fuqarolik jamiyati atamasi  haqida ma’lumot berilgan.The article discusses civil society, the first ideas and free living of people, justice and the rule of law. Information about the term civil society is provided.