OʻZBEKISTON RESPUBLIKASI KONSTITUTSIYASINING YARATILISH TARIXI (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqola Konstitutsiyaning kelib chiqishi tarixi, Oʻzbekiston Respublikasi Konstitutsiyasining yaratilishi jarayoni, uning davlat va jamiyat hayotidagi ahamiyati, xalqaro huquq normalari bilan uygʻunligi va ijtimoiy-siyosiy hayotidagi oʻrni keng yoritiladi.