BALIQ VA AKVAKULTURA TEXNOLOGIYALARINING RIVOJLANISHI (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada baliq va akvakultura sohasining ahamiyati, uning rivojlanish istiqbollari va atrof-muhitga ta'siri tahlil qilingan. Maqola akvakultura sanoatining insoniyat uchun oziq-ovqat xavfsizligi, iqtisodiy rivojlanish va ekologik barqarorlikdagi o'rnini ko'rib chiqadi. Bundan tashqari, akvakultura sohasidagi yangi innovatsiyalar va texnologiyalar, shu jumladan baliq yetishtirish usullarining takomillashuvi hamda bu sohadagi muammolar va ularni bartaraf etish usullari yoritiladi.