INSON HUQUQLARI UMUMJAHON DEKLARATSIYASINING MAZMUN MOHIYATI (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqola Inson huquqlarini umumjahon deklaratsiyasi haqida ma’lumot berilgan bo‘lib, uning ahamiyati haqida ma’lumot beriladi. Birlashgan Millatlar Tashkiloti tomonidan qabul qilingan deklaratsiya, barcha insonlarning teng va ulug‘lanadigan huquqlariga asoslangan tamoyil ekanligi tahlil qilinadi.