SAVOLLAR VAZNI VA JAVOB BERUVCHILARNING NISBIY BAHOSINI HISOBLASH: TA’LIMDA VA TADQIQOTLARDA QO‘LLANILISHI (Modern education and development, 2024)
Ta’lim tizimida baholash vositalarini sifatli tashkil qilish va natijalarni aniq tahlil qilish muhim ahamiyatga ega. Test savollarining vazni va javob beruvchilarning nisbiy bahosini hisoblash masalasi ta’lim sifatini oshirishda muhim rol o‘ynaydi.