O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA IMKONIYATI CHEKLANGAN O’QUVCHILAR UCHUN YARATILGAN SHART-SHAROITLAR (Modern education and development, 2024)
Ushbu  maqolada O’zbekiston Respublikasida imkoniyati cheklangan o’quvchilar uchun yaratilgan shart sharoitlar yoritilgan. Imkoniyati cheklangan o’quvchilar uchun maktab-internatlar tashkil etilgani va ular uchun Maktabgacha va Maktab ta’limi vazirligi tomonidan allohida o’quv dasturi qabul qilinganligi shuningdek inkuliziv ta’lim tamoyillari yoritib berilgan.Shuningdek imkoniyati cheklangan o’quvchilar uchun yaratilgan imkoniyatlarni yanada oshirish bayon qilingan.