ÖYIN -MAKTABGACHA TARBIYA YOSHIDA YETAKCHI FAOLIYAT SIFATIDA (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning yetakchi faoliyat turi hisoblangan turli o‘yinlar, kichik va katta bog‘cha yoshidagi bolalar o‘ynaydigan o‘yinlar, o‘yinlarning bolalar dunyoqarashi va tafakkurining shakllanishi hamda rivojlanishidagi ahamiyati, bolaning tasavvur etish xarakteriga ko‘ra, uning atrof hayotni qanday idrok etishi, xotira, tasavvur va tafakkur xususiyatlariga baho berish to‘g‘risida so‘z yuritilgan.