TIBBIYOT TIZIMINI BOSHVARISHDA QARORLAR QABULQILISHGA KO‘MAKLASHUVCHI TIZIMLARGA ASOSLANGAN BOSHQARUV QARORLARINI QABUL QILISH (Modern education and development, 2024)
Tibbiyot tizimini boshqarishda qarorlar qabul qilish jarayoni murakkab va ko‘plab omillarni hisobga olishni talab qiladi. Bunda, tibbiy xizmatlar samaradorligini oshirish, bemorlarning xavfsizligini ta'minlash, resurslarni samarali taqsimlash va tibbiy muassasalar faoliyatini optimallashtirish kabi masalalar mavjud