INGLIZ TILINI O'RGANISHNING INTERFAOL METODLARI (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda asosiy e’tibor о‘quvchi, uning shaxsiyati va о‘ziga xos ichki dunyosiga qaratilgan. Shuning uchun zamonaviy о‘qituvchining asosiy maqsadi tashkil etish usullari va shakllarini tanlashdir о‘quv faoliyati shaxsiy rivojlanishning belgilangan maqsadiga optimal darajada mos keladigan talabalar. Sо‘nggi yillarda ta’lim muassasalarida yangi axborot texnologiyalaridan foydalanish masalasi tobora kо‘proq kо‘tarilgan.In this article today, the focus is on the student, his personality and unique inner world. Therefore, the main goal of a modern teacher is to choose methods and forms of organizing students whose educational activities are optimally compatible with the goal of personality development. In recent years, the issue of using new information technologies in schools has been increasingly raised.