TIL VA TERMINAL TUSHUNCHALARI (Modern education and development, 2024)
Ushbu tezisda til va terminal tushuncha nima va uning qanday turlari borligini, afzalliklarini ko‘rib chiqamiz. Ular o‘rtasidagi farq qanday ekanligini bu ikki tushuncha va ular o‘rtasidagi o‘zaro aloqalar haqida batafsil ma’lumot berib o‘tamiz.In this article, we will consider what the concept of language and terminal is and what are its types and advantages. We will give detailed information about the difference between these two concepts and their interactions.В этой статье мы рассмотрим, что такое понятие языка и терминала, каковы его виды и преимущества. Дадим подробную информацию о разнице этих двух понятий и их взаимодействии.