KIBER MAKON, KIBER TERRORIZM,KIBER ZOʻRAVONLIK (CYBERBULLYING) TUSHUNCHALARINING MOHIYATI (Modern education and development, 2024)
Mazkur maqolada bugungi globallashuv sharoiti hamda xalqaro mintaqaviy mojarolar transformatsiyasi davom etayotgan bir paytda terrorizm va ekstremizmga qarshi samarali kurashish masalalari keng ilmiy yoritilgan.