MAKTABGACHA TARBIYA YOSHIDAGI BOLALARDA PSIXOKORREKSIYASI VA OTA ONALARNING ULARGA BO'LGAN MUNOSABATINI OPTIMALLASHTIRISH YO'NALISHLARI VA USULLARI (Modern education and development, 2024)
Maktabgacha yoshdagi bolalarda psixokorreksiya bolalarning psixologik, hissiy va ijtimoiy rivojlanishini qo‘llab-quvvatlashda muhim rol o‘ynaydi. Ushbu maqola psixokorreksiya usullari, jumladan, o‘yin terapiyasi, art-terapiya va ertak terapiyasi orqali bolalarning xulq-atvori va hissiy holatini yaxshilash yo‘nalishlarini o‘rganadi. Shuningdek, ota-onalarning bolalar bilan muloqotini optimallashtirish, psixologik savodxonlikni oshirish va tarbiya jarayonida konstruktiv yondashuvlarni rivojlantirish bo‘yicha tavsiyalar taqdim etiladi.