“TALIM MUASSALARIDA MASALAHAT OLIB BORISH ISHLARI” (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda barcha sohalarda bo’lgani kabi ta’lim tizimi yoki ta’lim muassalarida psixologik maslahat berish yani o’quvchi, talaba, o’qituvchilarning psixologik muammolarini yechishga qaratilgan psixologik kansultatsiya va maslahatlar berish haqida qisqacha so’z yuritiladi.