O‘ZBEKISTON AHOLISI UCHUN ZAMONAVIY AVTOMOBILLAR VA QULAY IMKONIYATLARI (Modern education and development, 2024)
Joriy yilning iyul oyida Xitoyning yirik avtomobil ishlab chiqaruvchi “JETOUR AUTO INTERTIONAL COMPANY” kompaniyasi vitse-prezidenti Jak Chen O‘zbekistonga tashrif buyurdi.