BIZ KORRUPSIYAGA QARSHIMIZ (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada korrupsiyaning mohiyati, uning ijtimoiy, iqtisodiy va huquqiy oqibatlari batavsil yoritiladi. Shunday qilib, О‘zbekiston Respublikasida korrupsiyaga qarshi kurashish bо‘yicha amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar va qonunchilik asoslari tahlil qilinadi.