BO’LAJAK MUHANDIS PEDAGOGIKLARNI TAYYORLASHDA TABAQALASHTIRILGAN TA’LIM TEXNOLOGIYASINING AHAMIYATI (Modern education and development, 2024)
Maqolada tabaqalashtirilgan ta’lim texnologiyasi haqida ma’lumotlar   va ushbu texnologiyadan Latexga kirish fanini o’qitishda foydalanish samaradorligi haqida bayon qilingan. Mazkur fanni web ilova asosida  tabaqalashtirib o’qitish texnologiyasi bo’yicha ma’lumotlar keltirilgan. В статье изложены сведения о технологии дифференцированного обучения и эффективности использования этой технологии в преподавании науки внедрения латекса. Представлена ​​информация о технологии преподавания данного предмета по классификации на основе веб-приложения.The article presents information about the technology of differentiated education and the effectiveness of using this technology in teaching the subject Introduction to Latex. Information is provided on the technology of differentiated teaching of this subject based on web applications.