KOMPANIYANING QIYMATINI OSHIRISH UCHUN TASHKILOTNING IMIDJINI YAXSHILASH (Modern education and development, 2024)
Mazkur maqolada kompaniya imidjini yaxshilash yo‘llari va uning biznes rivojlanishiga ta'siri keng yoritilgan. Yuqori sifatli mahsulot, samarali brend kommunikatsiyasi, ijtimoiy mas'uliyat loyihalari, mijozlar bilan munosabat o‘rnatish va xodimlarni brend elchilariga aylantirish orqali tashkilotning bozordagi nufuzini oshirish strategiyalari tahlil qilingan. Tadqiqot kompaniya imidjining uzoq muddatli muvaffaqiyat va raqobatbardoshlikni ta'minlashdagi o‘rni va ahamiyatini asoslab beradi.