“BOBURNOMA”DAGI PERIFRAZALI TOPONIM, FITONIMLARNING LINGVOPOETIK XUSUSIYATLARI (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada “Boburnoma”dagi perifrazali toponim, fitonimlarning lingvopoetik xususiyatlari va ularning tasnifi haqida ilmiy manbalarga tayangan holda tahlillar keltirilgan hamda Boburning lingvistik va poetik birliklarni qo‘llash mahorati bayon etilgan.