KONFESSIYA TUSHUNCHASINING MOHIYATI VA O’ZBEKISTONDA FAOLIYAT YURITUVCHI DINIY KONFESSIYALARNING TASNIFI (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada konfessiya tushunchasining mohiyati. Diniy konfessiya  muayyan diniy ta’limot doirasida shakllangan va o‘ziga xos xususiyatlarga ega e’tiqod va ushbu e’tiqodga ergashuvchilar jamoasi tushuniladi. Bir din doirasida yuzaga kelgan bo‘lsa-da, aqidalar borasida farqlanadigan jamoalar ham diniy konfessiyalar haqida ma’lumot kiritilgan. Maqolada O’zbekistonda faoliyat yurituvchi diniy konfessiyalar haqida ham fikr yuritilgan.