O’TKIR XOLESISTITI VA DIAFRAGMANING QIZILUNGACH TESHIGI CHURRALARI BIRGA KELGAN HOLATLARDA DAVOLASH TAKTIKASI (Modern education and development, 2024)
Ҳozirgi vaqtda ў t tosh kasalligi ( Ў TK) va uning asoratilar hepatobiliar tizim kasalliklari tarkibida etakchi ўrinni egallaidi. Bu nafaqat katta tibbii, beams izhtimoiy ahamiyatga ham ega, chunki yesh va mekhnatga layokatli bemorlar soni yildan-yilga tobora kўpayib bormoqda.