HAYVONOT DUNYOSINING DAVLAT KADASTRI (Modern education and development, 2024)
Hayvonot dunyosining davlat kadastri yovvoyi hayvonlar soni, ularning geografik tarqalishi,   miqdoriy      va      sifat   tavsiflari, ulardan foydalanish hamda ulari iqtisodiy baholash     to’g’risidagi  uzluksiz yangilanadigan axborot tizimi.