DORIVOV О‘SIMLIKLARDAN GEPATOPROTEKTORLAR ISHLAB CHIQARISHNING AHAMIYATI (Modern education and development, 2024)
Mazkur maqolada  O’zbekistonda o’stirish mumkun bo’lgan dorivor o’simliklardan dori darmon tayyorlash