TRAKTORLARNING ASOSIY QISMLARI VA ISHLASH VAQTIDAGI XAVFSIZLIK CHORALARI (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada traktorning asosiy qismlari va ishlash vaqtidagi xavfsizlik choralari, traktor va avtomabillarning shassisi, va vazifasiga ko’ra qismlarining joylanishi haqida yoritib berilgan.this article covers the main parts of the tractor and safety measures at the time of operation, the chassis of tractors and automobiles, and the location of its parts according to the task.