SANOAT KORXONALARI ELEKTR JIHOZLARIGA TEXNIK XIZMAT KO’RSATISH (Modern education and development, 2024)
Keyingi vaqtlarda kasb-hunar kollejlari dasturlariga jiddiy o'zgarishlar kiritildi. O‘rta maxsus va oliy o’quv yurtlarida elektrotexnik, elektromexanik va elektrotexnologiya yo‘nalishlari kurslarini o‘qitish uslubiyatida yangi pedagogik texnologiyalar joriy etilmoqda. Texnika rivoji keskin odimlar bilan qadam tashlayotgan bir vaqtda elektr xo'jaligi xodimlari malakasini vaqti-vaqti bilan muntazam ravishda oshirib turishlik shart bo‘lib qoldi. Ushbu maqolada xodimlarga yordam berish maqsadida sanoat korxonalari elektr jihozlariga texnik xizmat ko’rsatish mazvusi yoritib berilgan.Significant changes were made to vocational college programs in later times. In secondary special and higher educational institutions, new pedagogical technologies are being introduced in the methodology of teaching courses of electrotechnical, electromechanical and electrotechnical directions. At the same time when the development of technology is taking steps with drastic steps, it has become a prerequisite to regularly increase the qualifications of electrical workers from time to time. This article covers the subject of maintenance of electrical equipment of industrial enterprises in order to help employees.