DURADGORLIKDA ISHLATILADIGAN REJALASH ASBOB VA USKUNALARI. YOGʻOCH MATERIALLARINI REJALASH, YOʻNISH, ARRALASH VA RANDALASH (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada duradgorlikda ishlatiladigan rejalash va yo’nish, arralash va randalash asboblaridan foydalanish Yogʻoch materiallaridan buyumlar tayyorlashda yogʻochni turli yoʻnalishlarda foydalanish haqida yoritilgan.