EGOVLASH USULLARI VA EGOVLASHDA KUCHLARNI TENG TAQSIMLANISHI (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada texnologik ta’lim yo‘nalishida tahsil olayotgan talabalarga metallarga ishlov berish ya’ni qiyish, qirqish, arralash yo‘li bilan tayyorlangan detal va buyumga mоs materiallarning chet (zex) larini standart holatga keltirishda egоvlab tekislashning ahamiyati hamda ushbu jarayonni amalga oshirish tartiblari keltirilgan.