BURCHAKLI MURAKKAB BIR TIRNOQLI BIRIKMALARNI TAYYORLASH VA ISHLATILADIGAN MATERIALLAR (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada burchakli murakkab bir tirnoqli birikmalarni tayyorlash. Burchakli bir tirnoqli birikmalarni tayyorlashda ishlatiladigan materiallar. Ishlatiladigan oʻrniga qarab oʻyuvchi asboblarni tayyorlash texnologiyasini ko’rib chiqildi.