SANOATDA ELEKTROLIZLARNING O’RNI VA ISHLATILISHI (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada elektrolizdan turmushda va texnikada foydalanish, misni qanday ajratib olish, misni qaysi sohalarda ishlatilishi haqida yoritib berilgan.В этой статье рассказывается об использовании электролиза в быту и технике, о том, как извлекать медь, в каких областях используется медь.