ADABIYOT DARSLARIDA SO‘Z TAKRORIGA ASOSLANGAN SHE’RIY SAN’ATLARNI TOPISHGA O‘RGATISH (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada mumtoz shoirlar ijodidagi badiiy san’atlarning ayrimlari haqida fikr yuritiladi, she’rlardan ayrim misollar keltiriladi.