“ERKIN VOHIDOV – DOSTONNAVIS” MAVZUSINI O‘QITISHDA TURLI INTERAKTIV METODLARDAN FOYDALANISH (Modern education and development, 2024)
Ushbu  maqolada  O‘zbekiston  xalq shoiri Erkin Vohidovning ijodining o‘ziga xos jihatlari, shoirning o‘zbek adabiyotida tutgan o‘rni va  dostonlari haqida  fikr-mulohazalar bayon etiladi.