BOLALARNING RIVOJLANISHIDA ELEKTRON QURILMALARNING TA’SIRI. GADJETLAR (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kunda dolzarb bo‘lgan muommolardan biri – bolalarning rivojlanishida elektron qurilmalarning ta’siri, maktabgacha yoshdagi bolalar elektron qurilmalariga qanchalik berilib ketganligi, elelktron qurilmalarning bola shaxsiga salbiy va ijobiy taraflari, zamonaviy texnalogiyalar, gadjetlar haqida ma’lumot va fikrlar berib o‘tilgan. Bundan tashqari hozirgi zamonaviy dunyoda bolaning shaxsiy rivojlanishi uchun qulay shart-sharoitlar yaratish orqali atrof muhitning salbiy ta’sirini bartaraf etish yo‘llari taklif qilingan.