ADABIYOT DARSLARIDA ABDULLA QAHHORNING “O’TMISHDAN ERTAKLAR” QISSASINI O’RGANISH (Modern education and development, 2024)
Maqola (dars ishlanmasi)  orqali  adabiyot darslarida A. Qahhorning “O’tmishdan ertaklar” qissasini o’rganish yuzasidan shaxsiy tajribaga asoslangan uslubiy –amaliy loyiha taqdim etilgan.   Unda  yozuvchi uslubini qissa tahlili orqali ochib berish maqsad qilingan.  O’quvchida badiiy tahlil qobiliyatini o’stirish , darsni qiziqarli va jonli tarzda tashkil etish uchun bir nechta  interaktiv didaklik o’yinlar  ham tavsiya etilgan.