DOSTONCHILIK MAKTABLARI VA ULARNING AN’ANALARI, QAHRAMONLIK DOSTONLARINING XUSUSIYATLARI (Modern education and development, 2024)
Maqolada  dostonchilik maktablari va ularning an’analari, qahramonlik dostonlarining xususiyatlari haqida keng yoritib berilgan. Boshlang’ich sinf o’quvchilariga xalq dostonlarining kundalik hayot bilan bog’liq tomonlari keltirib o’tilgan.В статье описаны школы эпоса и их традиции, характеристики героического эпоса. Учащимся младших классов были представлены аспекты народного эпоса, связанные с повседневной жизнью.The article describes the schools of epics and their traditions, the characteristics of heroic epics. Aspects of folk epics related to everyday life were presented to elementary school students.